Admin Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 514 Kayıt tarihi : 23/09/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
Güç Güç: (100/100)
| Konu: Yanliz & Mc Karakule Ft. Rapatom - Bizi Bulamazsin Cuma Eyl. 25, 2009 2:13 pm | |
| (Nakarat - Yanliz) bize bulamazsin oldugun yerden kos rap senin icin uzun biyol bin track yapsan yinede nafile hadi son birikmis kininle dol bes para etmez bir asalaksin gozum gormesin seni kaybol ibnesi bol kancik soytarilara acimam ben yazarim basrol
(Yanliz) Kendini bilmez bir bucurdun goklere cikip sokaklara dustun bir gram icin suratini buzdun dipsiz kuyularda durmadan yuzdun geldigin yerler unutmus sozunu gecmise donmedim biraktim huzunu dort yil evvelin mahrem yuzunu tanri cekmis karartmis gozunu
korpe kalbine hancer girmeden unuttun bizi kiymet bilemedin aldigin herseyin kirdigin herkesin af dilemedin sen iste boylesin tebrik ederim para icin lesini ruhunu satan bir serefsiz edebsiz kaldin ruhunu sattin copluge bedel bir pisliksin!!
(Rapatom) Pislik herifler dissler bitmez atipta tutma bu isler yurumez ve kankalarda karisti bu ise agayi ozlerim ben bu gidisle dur diyecek yok bak su yuzume kimsede gecemez bu rapte onume cikarci dost onlar bilirler paraniz coksa hepsi kopekler
Pislik herifler bizi bulacak vede bizi soracak bu rapin fiyakasini album yapacak o hasmi ben dinlememki ben hepsi cikarci cikarci ortam oldu yalanci, istedikleride benim hakkimdi karsima cikipta cok yalvardi ama hadi uza lan kafamida bozma
Uc bes kurusada kendini satma lan bi rap ugruna ortami bozma adam ol onceki cikarci olma dost bildigini arkada birakma bos sozlerinide kendine sakla bos bulunupta bos bos konusma Karakule Yanliz benim yanimda hasmin boyu posu yikilacak anla
(Karakule Dogru sozler kalmadi dilime anlasilmazdi her bir kelime hepmi kotu hepmi negatif dusunce tarzini verdiler eline soylesem benim yerime ne yapacaksin soracaksin kendi kendine dogruyu kuracaksin burda ama once adam gibi adam olacaksin
Bulacaksin kendini dokeceksin derdini asacaksin zevkini her bir kalemle yazacaksin yerini ben burdayim diye haykiracaksin Herkes yalansa bu devirde rapo cikarci dedi demin sozunde yine yerini ariyacaksin ve bu hayata pozitif bakacaksin..
(Nakarat - Yanliz) bize bulamazsin oldugun yerden kos rap senin icin uzun biyol bin track yapsan yinede nafile hadi son birikmis kininle dol bes para etmez bir asalaksin gozum gormesin seni kaybol ibnesi bol kancik soytarilara acimam ben yazarim basrol | |
|
terlan Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 26/09/09 Güç Güç: (0/0)
| Konu: Geri: Yanliz & Mc Karakule Ft. Rapatom - Bizi Bulamazsin C.tesi Eyl. 26, 2009 1:38 pm | |
| | |
|
beyza123 Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 1 Kayıt tarihi : 22/10/09 Güç Güç: (0/0)
| Konu: Geri: Yanliz & Mc Karakule Ft. Rapatom - Bizi Bulamazsin C.tesi Ekim 24, 2009 2:59 pm | |
| bende yazıorum rap şarkııı | |
|
Admin Admin
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 514 Kayıt tarihi : 23/09/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
Güç Güç: (100/100)
| Konu: Geri: Yanliz & Mc Karakule Ft. Rapatom - Bizi Bulamazsin Paz Ekim 25, 2009 6:42 pm | |
| Eger Paylaşmak İStersen Paylaşım Yapabilirsin | |
|
fayzteckk Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 23/09/09 Yaş : 28 Nerden : ankara
Güç Güç: (0/0)
| Konu: Geri: Yanliz & Mc Karakule Ft. Rapatom - Bizi Bulamazsin Perş. Ekim 29, 2009 3:12 pm | |
| | |
|